Meny Lukk

Strilefse og havreskjorte, sol, snø og søndag!

Så er man hjemme i Norge igjen. Hjemreisa var lang men behagelig. Det var trist å reise fra Fiddler’s Green når den viste seg på sitt fineste når vi dro! Sol og varme kom selvsagt når vi skulle dra! Jaja. Mamma stilte med frokost bord med masse deilig pålegg som jeg har savna! Sursild og «guttelepostei»… jumm.

Og nå altså – hjemme på Vålerenga. Deilig det og da! Særlig når det er en vakker vintersøndag ute og godt og varmt inne. Kanskje ut og spasere en liten tur? Men først litt «må gjøre» ting…. En artikkel skal skrives til DIS-Norges 20-års jubileumsbok. Har begynt da, inni hodet mitt og litt på pc’n. Så er det siste styremøte i DIS-Oslo/Akershus for meg til uka. Årsmøteforberedelser må gjøres. Valgkomiteen har vært i sving, så det blir nok flinke folk som skal ta over! Lærerne i Volda forventer også at jeg gjør en del, må lese noen artikler, og høre Knut sin forelesning en gang til. Arbeidskrav 1 var greit, men krever litt arbeide. Morsomt og da!

Som om ikke dette er nok, fikk jeg et oppdrag fra Mygenealogist rett før vi dro fra USA. Dette måtte jeg få hjelp til fra en god svensk slektsforskervenn, og jeg har fått masse info jeg skal oversette og putte i system før jeg sender det over. Vet om en dame som blir glad når hun får slekta servert på et fat….. takk for hjelpen!

Jaja, det var den søndagen ja… sport på TV hører jeg fra stua…….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.