Meny Lukk

Siste styremøte i DIS-O/A for dette styret…og planer for våren!

Da var siste styremøte for det sittende styret i DIS-Oslo/Akershus over, og alle var enige om at det gikk raskt og smertefritt. Årsmøteforberedelser, og tanker rundt en smertefri overgang til nytt styre var det vi snakket mest om. Noen av oss i styret  forlater ei skute som går med fulle seil og flott føring, med et medlemstall på drøyt 2000 når vi runda bøya for årsskiftet, og en grei økonomi dersom aktivitetsnivået på vaffelpressa (og kurs og andre aktiviteter) holdes på topp. Valgkomiteen er i full stim, og vi satser på nye koster som skal feie sammen med de gode freske gamle. Dette blir spennende. Sier bare lykke til jeg!

Jeg melder meg ikke ut av foreninga, så de blir nok ikke kvitt meg helt, men jeg kommer ikke til å ta på meg noen nye oppgaver akkurat nå. Kanskje ved en senere anledning? DIS er ikke en forening, det er en tilstand. Gubben i huset mener det av og til burde være listet i medisinsk ordbok som en diagnose….. jaja – det ER en flott forening med tusenvis av flinke og hyggelige mennesker. Så det er nemlig ikke bare å riste av seg DISinfiseringen og klappe henda sammen og si «dett var dett». Og det vil jeg heller ikke gjøre. 🙂

Og nå planegger jeg resten av året. Etter årsmøtet 3. mars pakkes pc-sekken og en koffert med koffert i, og vi vender nesa tilbake til USA og Englewood. Først skal jeg gjøre ferdig en korrektur-bunke jeg har lovet for KraFT1923 (fikk den litt sent, så jeg rakk ikke å bli ferdig med den i første bolk av USA-oppholdet). Der blir det også å lese masse ifht studiene i Volda, kanskje til og med bedrive litt egen slektsforskning (en av oppgavene i Volda er faktisk egen slektsforskning så…. det byr seg anledning! Koselig blir det å få Norgesbesøk fra Steinrøysa i påsken også…. så det blir nok å henge tenna i! Minst 2 møter er planlagt i Englewood Genealogical Society Scandinavian Special Interest Group… og det er spennende det! Vi skal også besøke familien Christiansen på Anna Maria Island i april, noe som er veldig hyggelig! Note to self: husk å spørre Chris om familiedetaljer om familien i USA!

Når vi kommer hjem med Jewel of the Seas fra Miami, blir det nok noen deilige late dager hjemme og hilse på venner og kjente her. Det er alltid kjempekoselig å komme hjem etter å ha vært borte i flere måneder. Senere på sommern har jeg lyst til å ta en tur i Bohuslenske slekts-bygder, Kanskje kombinere med et besøk på SSFD i Ørebro? Vi får se hvor haren hopper. Noe blir det i hvertfall! 

Høsten? Ja det får vi ta senere….. mannen jobber noe veldig med reise-nettsider om dagen, og det studeres kinesisk….. ni hao!

3 kommentarer

 1. Willy

  Jeg ønsker deg lykke til med kommende planer og aktiviteter. Det har vært en fornøyelse å bli kjent med deg igjennom DIS.
  Håper virkelig å se deg i DIS sammenheng i framtiden også.
  Denne Engleskogen du snakker om høres jo spennende ut. Særlig fordi jeg har slekt i nabolaget. Well, mine slektninger er sikkert ikke engler, tror ikke det er mange av dem i slekta mi. Men disse slektningene mine holder til i innsjølandet i Polk County. Du har sikkert pratet med dem, alle kjenner vel alle borti der. Du får hilse fra meg når du ser dem.
  Kos deg og slapp av!
  Hilsen Willy

 2. Liv Ofsdal

  Og vi gleder oss til å være «the norskies» som kommer i påsken! Det blir nok en flott ferie 🙂

  Lykke til videre, livet består av ulike faser og dette blir nok litt nytt for deg. 🙂

  Godt å høre at du ikke kvitter deg helt med «DIS-diagnosen» – hehe
  Den er det nok ikke enkelt å kvitte seg med 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.