Meny Lukk

LOST i Slektsforskning

Jeg vil bare minne om Sarithas LOST konkurranse som jeg blogga om for noen dager siden her

Bli med! Det er kjempemoro at noen tar initivet – og ikke minst – tar ansvaret for at vi kan ha det litt moro med slektsforskning også! Lag deg  noe godt og masse kaffe (eller te) og sett deg godt til rette foran pc’n. Kanksje finne fram yndlingsbygdebøkene og Våre Røtter?

Dette blir moro. Jeg skal være med, om enn ikke på alle oppgavene! Det er ikke om å gjøre å svare fortest tror jeg, men flest oppgaver skal leveres inn. Les reglene og bli klok!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.