Meny Lukk

For my Florida-friends…

Ok, I feel sorry for you, the weather is not nice. But then, I know you don’t have this!! This red thing under the white stuff is my car sunday morning!

It is still snowing, actually it is a storm out there! Looks pretty but…. totally uninteresting!

Looking forward to see you all in March! Stay warm!

3 kommentarer

  1. Sue Davis

    BRRR is right! I am in freezing NY where there is a lot of snow. I bundle up in my wool coat and shiver all the way to the car. I haven’t amde a snowball yet, but will and get mt brother to take a picture.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.