Meny Lukk

Slektskafé i Slektsforskernes Hus!

I dag har vi hatt kafé i Slektsforskernes Hus, med godt og aktivt besøk. Synnøve har svingt vaffelpressa og kaffetrakteren har putra og gått gjevnt og trutt. En utrolig flott måte å møte medlemmene våre på!  Per Steinar og Solveig var hjertelig til stede,  godt å ha med flere til å «prate» med folk. Mange havner på kjøkkenet – det er noe rart med det.

Vi hadde godt besøk, faktisk 10-12 gjester! Flere var innom for å jobbe med sine svenske aner, og i hvertfall 3 eller 4 gikk hjem med nye funn i veska. Det var jubel og klapp og koselig prat over alt, og NSF sin bibliotekvakt fikk også en del å gjøre.

Ingen bilder denne gangen, men dere får lukke øynene og inbille dere vaffelduften…

1 kommentar

  1. Astrid

    Laila! Now I miss my Bestemor’s waffles! She made the best waffles, but I could never get a good recipe from her because she just knew how to throw it all in a bowl without any real measuring. I try to replicate them, though:-).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.