Meny Lukk

17 februar – 9 års bryllupsdag…

Vi er ikke akkurat så veldig feirete gubben min og jeg. Men… for en som studerer kinesisk er visstnok tallet 9 helt spesielt lykkelig… og i dag fikk jeg gaven som ikke rakk å bli ferdig til bryllupsdagen vår 17. februar….

Vi har en egen helt privat gullsmed, som lager smykker på bestilling. Jeg har vandret rundt i 13 år med en g-nøkkel (for den som kjenner meg vet at jeg var en ihuga korpsikant i 25 år før jeg ble slektsforsker). Nå fikk altså Kjerstin nytt oppdrag… et 9-tall. På kinesisk selvsagt!

Tusen takk for en utrolig betydningsfull gave, mannen min!!!! 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.