Meny Lukk

DIS-Oslo/Akershus og årsmøte!

Da har dagen kommet. Mitt «siste årsmøte». Det skal bli rart å trekke seg helt ut av styret i DIS-Oslo/Akershus etter 10 år som medlem av styret, hvor de siste 6 som leder (med ett års pause inni der ett sted). Vet ikke helt hvordan jeg skal venne meg av med å sjekke DISsepost som det første og siste jeg gjør hver dag, og tenke DISsetanker hele døgnet. Skal bli rart!

Selvom jeg kommer til å fortsette med et par DISsete aktiviteter for DIS-Norge, vil nok livet bli litt roligere, og jeg håper alle mine gode forsetter om både studier, egen slektsforskning, korrekturlesing, og diverse andre gjøremål slår til! (ser at hus og hjem trenger litt omtanke og…. kanskje en malingsskvett og litt ny tapet er på sin plass når våren virkelig kommer?

God vår alle sammen, DISs i vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.