Meny Lukk

Lykke til Stig Ove og DIS-Oslo/Akershus!

Gårsdagen var spesiell, det må jeg innrømme. Da sa jeg nemlig «hade» til DIS-Oslo/Akershus!

Det var vel på høy tid nå, jeg har vært med altfor lenge. Nå er det slutt. Nye koster skal ta over, og jeg må si at jeg hadde en god og varm magefølelse når jeg hilste på Stig Ove i går, han virker interessert og oppegående, og har en del kvalifikasjoner som kan være veldig bra å ha når man skal dra en så stor organisasjon videre fram og inn i den digitale framtida.  Med PR- og komunikasjonsbakgrunn (og trekkspill!!!) tror jeg Stig Ove har mye å tilføre, samtidig som han har erfaring fra andre organisasjoner, og at han er ung og tilfører noe friskt blod til vår forening. Dette trenger vi! Og han har fått med seg både «gamle travere» og flere nye, så dette kan bli kjempeflott. Jeg tror skuta kommer til å gå med fulle seil fram til både 20 og 30 årsjubileum!

«Blomsten» jeg fikk skal få ligge til vi kommer tilbake til Norge, jeg trenger jo litt kos da også! 

Takk for meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.