Meny Lukk

Gratulerer til Arkivverket med nye hjemmesider!

En gledelig nyhet på nettfronten i dag, nemlig Arkivverkets nye nettsider! Lekkert og lettlest design og spennende stoff allerede på forsiden.

Ved å gå vekk fra Arkiweb (som DIS-Norge også har brukt inntil nylig, og som lokal-lagene fremdeles bruker) har de nok nå fått en mer moderne nettside-plattform, som kan gi mer avanserte funksjoner og et mer moderne preg og design.

Allerede på forsiden ser vi hvordan den nye teknikken kan brukes – Utstillingene er lette å se, og frister til lesing! Under «menyflippen» Tema kan vi lese om -akkurat- forskjellige tema Arkivverket ønsker å ta opp. Her finner en flere forskjellige tema som man kan fordype seg i. Slektsforskning,  Eiendom, Personlig, Kart og tegninger, Foto og Båter og Kjøretøy. Under de forskjellige temaene her kan man altså finne informasjon og svar på spørsmål. Lett og oversiktlig å finne fram.

Jeg savner en liten detalj, men regner med at den kommer fortere enn svint (krever jo mye jobb) – nemlig engelsk oversettelse slik at vi kan være litt internasjonale. (Kanksje jeg bare er blind og ikke finner knappen «English»?

Gratulerer, Arkivverket, dette ser bra ut!

1 kommentar

  1. Sue Davis

    I opened the Archive Administration and it automatically translated to English. I have a Google toolbar, added the Google translate and it translates.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.