Meny Lukk

Ny slekt via hjemmeside og gjestebok!

Jeg har en hjemmeside på mitt domene www.lailas.net som ikke har blitt oppdatert på kjempelenge.
Note to self: oppdatere slektsopplysningene på hjemmesiden

På siden har jeg slektslinjene både på mammas og pappas side, og dette er helt åpent og «googlebart» for alle. Heldigvis!

For den siste måneden har jeg nemlig fått melding i gjesteboka fra to slektninger som begge driver og leiter etter slakta. Og det på to vidt forskjellige linjer, den ene, Oddvar på pappas side – og den andre, Roger på mammas side. Kjempemoro!

Roger – som er min firmenning via svensk slekt, sendte over bilde av sin tippoldemor og hennes etterkommere, og kom på DISchat i dag og vi fikk snakka litt slekt. Supermoro. Jeg har allerede sendt avgårde en slektsrapport til Oddvar,  vår felles slekt er i Oslo. Jeg får vel få sendt noe til Roger og? Roger er etterkommer etter Augusta Fredrika, som er nevnt i rammen under her.


Dette er altså hva man kan få til ved å tørre å legge slekta ut på nett. Selvsagt uten nålevende, og uten for nærgående opplysninger, men nok til at felles slektnnger kan finne dem, og identifisere felles aner!

Jeg kommer etter hvert til å presentere noen nøtter og løsninger her på bloggen, vi får se hva det kommer ut av det.

1 kommentar

  1. Synnove

    Kjempeflott for Deg men har Du forandret bakgrunnen på omtrent ½ bloggen – den er blitt uleselig men ikke 100% jeg aner at det står noe både over og under det jeg kan lese men hva???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.