Meny Lukk

Online Searchable Death Indexes & Records in the US – Søkbare indexer over dødsfall i USA

Oppdateringer på http://www.deathindexes.com/

Denne siden inneholder en oversikt over linker til forskjellige websider med dødsfallsindekser. Den er sortert etter stater, og så listet etter county (fylke). Det finnes ofte både dødsnotiser, dødsfallsbøker, dødsattester, nekrologer (obituries), skifteregister og begravelsesregistre. Du finner også en del om hvordan og hvor du kan søke etter SSDI. (Noen av indexene kan være bak «betalingsmuren».  For å følge med på oppdateringer på denne siden, er det greit å lese bloggen til Joe Beine. Genealogy Roots Blog

This website is a directory of links to websites with online death indexes, listed by state and county. Included are death records, death certificate indexes, death notices & registers, obituaries, probate indexes, and cemetery & burial records. You can also find information here about searching the Social Security Death Index online.

To get info on the updates on this site, I follow Joe Beines’ blog here: Genealogy Roots Blog

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.