Meny Lukk

Endelig! SLG102 Våren 2010 første del er over! – Eple til lærern!

Da har jeg endelig levert inn utkastet til årets hovedoppgave for oss stakkars skoleungene ved SLG102 på Høgskulen i Volda. SLG102?? spør du kanskje? Har du ikke fulgt med? svarer jeg da… 🙂

Jeg har jo som den vågne leser husker vært student ved Høgskulen i Volda – nå for andre semester. Kjempegøy! I fjor var jeg kjempeflink (synes jeg sjøl) – og dette skrøyt jeg vilt og uhemmet her på bloggen min…. Nå er det altså del to, jeg har vært gjennom de første oppgavene, hørt på alle forelesningene og lest nesten alt jeg skal lese av artikler og bøker. Så nå er det å finpusse på de oppgavene jeg har fått tilbake med kommentarer og få sendt dem tilbake til rettelærer Jonny sammen med et stort rødt eple. (er det ikke det man smører læreren med?)

Terminoppgaven var utrolig morsom, vi skulle lage et utkast til et hefte om slekta  som skulle deles ut på et slektsstevne. Detaljene i oppgaven får jeg sikkert ikke lov til å røpe, men jeg koste meg når jeg satte sammen sidene i dette «heftet». Mitt «hefte» vil nok eventuelt bli en slekts-dvd med bilder og tekst, vi er jo i dataalderen, sant? Men, med muligheter for at den som ønsker det skal kunne skrive resultatet på papir, og at det da skal se bra ut!

Vi er fremdeles i USA, og ser med store øyne på det som skjer i Europa..Ikke bare at flyene er på bakken og ikke i lufta, men Island da? Hører svært lite om Island og hvordan de har det der – på nyhetene altså. Alt dreier seg om flymaskinene! Vi skal ta båt hjem vi, så for oss er det greit. Vi har til og med bestilt billett på båten fra København, i tilfelle vi blir «askefast» i London. For et flott nytt ord! Askefast! Dette nydelige bildet knæbba jeg fra en norsk stor avis, som har kjøpt det dyrt hos Reuter.

Både Askeladden og Askepott flytter vel til Island nå…

1 kommentar

  1. Greta

    I dag først sto det noe om hvordan de har det på Island, og det var om at de nå har tenkt å begynne å hente inn igjen husdyrene som er ute i asken. Fint bilde av en hest dekket av aske…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.