Meny Lukk

Utfordring fra Greta…

Jeg fikk en oppfordring fra Greta om å finne det tiende bildet jeg la på bloggen min, samt å lenke til innlegget. Det tok sin tid, for jeg ble sittende og mimre og lese og kose meg over mange DISsete aktiviteter!

Det var arti å se at det var dette bildet som var det tiende: – dette er nemlig fra en kveld for nybegynnere – både som DIS-medlemmer og som slektsforskere. Dette var en arti måte å komme i kontakt med nye medlemmer på, altså ikke bare ren slektsforskning men også det at de fikk litt opplæring om foreningen vår!

Lyst til å lese innlegget? Du finner det her

Så skulle jeg altså sende oppfordringa videre… da oppfordrer jeg Anne-Lise, Viggo og OddvarJ!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.