Meny Lukk

Skal jeg virkelig orke å gå på med malerkosten? Jada – jeg har orka!

Da er grunninga i gang, jeg glemte å ta bilde før jeg rota til hele heimen. Armene skjelver, og hofta skriker – skuldrene nekter nå å gjøre noe annet enn å bare henge omtrent rett ned… så får vi se hvordan det går etter hvert. 2 vegger (de værste) er ferdig grunna, morgendagen vil gå med til å sparkle det grunna, og grunne 2 trappe-oppgangsvegger, og så første strøk maling på de 2 grunna vegger fr ai går. Og jeg tror dette blir fiiint!!

Og – ser du de rosa bjelkene i taket? Det er det eneste originale vi har inne i huset, og der må vi bruke noen heftige kjemikaler for å få av den gamle utendørs oljmemalinga de har brukt. Ikke noe særlig når man har en allergisk fyssak i huset så vi får sjå når vi får sparka ham ut av huset et par dager…..
Gleder meg til å få ferdig det viktigste og få på plass bøker og ting, og en liten ommøblering er også på sin plass…
 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.