Meny Lukk

Andre blogger som bør leses…

En blogg jeg prøver å følge med på, er Ancestry.com/blog – den forteller om databaser og annet de legger ut, og gir tips og råd til slektsforskning «over there».

På denne bloggen fikk jeg vite ganske tidlig at Ancestry er nesten ferdig i forhandlingene om å kjøpe Genline.se, her fortelles om nye baser, her fortelles om nye funksjoner og tips/vink i FamilyTreeMaker. Jeg har kjøpt siste versjon av FTM2010, og siden den har mulighet for å direkteimportere Legacy-filen min, kan jeg gå rett inn i Ancestry og se om jeg finner noen «green leaves», felles slekt – kvister til mitt eget slektstre!

Ancestry har mange forskjellige muligheter og tilbud, og en av dem er altså denne bloggen som blir skrevet av flere av de kunnskapsrike ansatte hos Ancestry. Greit å følge med på hva de tilbyr, hva de jobber med, og hvem de kjøper opp!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.