Meny Lukk

39000 besøk!

 

I dag hadde jeg innom besøk nr 39.000 på bloggen min! Utrolig at så mange finner veien innom. Hyggelig er det! Jeg greier ikke som Greta å se hvem som var nr. 39000, men det var nok en «DISser» – vedkommende kom inn fra bloggrullen til TorillJ.

Det er moro å følge med på telleren, jeg har ca 50 besøkende innom hver gang jeg har et nytt innlegg, og dager uten nye innlegg er det ca 15-20. Mange søker google etter «slektsforskning», «kirkebøker», «Gravminner» eller andre slektsrelaterte temaer, og havner innom hos meg. Hyggelig er det!

Tilbakemeldinger og kommentarer er også veldig hyggelig. Ikke minst når det er folk som har funnet ut at de har felles slekt fordi jeg har blogget navn, og noen har «googlet» disse navnene, og havner hos meg! Dette skjedde blant annet etter dette innlegget i november 2008.

Så det å blogge om slekta – ja det lønner seg! Særlig når man bruker .blogspot, da Google ser ut til å legge treff i blogspot-blogger litt mer prioritert.

Takk for besøket, velkommen igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.