Meny Lukk

Sverige og emigranter…

Tjenare!

Om en liten stund kommer Liv og henter meg, for å kjøre oss begge til sommerens lille «höjdare», nemlig emigrantkonferanse i Mellerud..

Først hadde jeg lyst til å være med hele helgen, men fant ut at det holder med å høre på foredrag og se utstillingen på lørdag. Mange interessante foredrag, og jeg har tenkt å høre på «Genline/Familjband med Peter Wallenskog, Folkdräkter och dess historia med Karin Larsson Dräktsömmerska , samt til sist Marianne Larssons foredrag om Kvinnor i Emigrasjonen. Mellom foredragene regner jeg med at vi får tid til å hilse på utstillerne, møte gamle kjente og få nye kjente. Jeg regner med at det kommer en del amerikanere og, kanskje oen kjente fra diverse lister osv?

Vi skal kose oss på Hotell Kroppfjäll, et sted som ser deilig og hyggelig ut. Regner med at turen blir koselig, selvom været ikke er helt på vår side! Vi får håpe det blir bedre i morgen!

Hej då!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.