Meny Lukk

Englewood Genealogical Society FL – congratulations!

On the Scandinavian SIG ( Scandinavian Special Interest Group) meeting in March 2010, President Sue presented the new Englewood Genealogical Society FL  website ( http://www.egslf.org ) At the time  Sue and D’Ann were working on it, but now, (a couple of weeks ago) – I got my username and password, (wonderfully easy to remember) and the new web-pages looks great!

I am looking forward to our meetings – they are both fun and interesting. I am impressed by the researchers. The language-problems are huge, but they work hard and with just a tiny bit of help, they can do a lot on their own!

Looking forward to see you again, all of you Scandinavians! Also looking forward to christmas party, will bring norwegian goat-cheese and Lefse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.