Meny Lukk

Årets Kulturpris til Vålerenga Historielag fra Bydel Gamle Oslo! Oppfølging!

Gårsdagens regnvær til tross, Vålerenga Historielag mottok en velfortjent kulturpris fra bydelen vår. Gamle Oslo setter pris på aktiviteter, og i år var det Historielaget og den Lattergale Rigmor Galtung.

Statuttene for prisen kan leses her, så vet vi hva vi har å streve mot for neste år…

Det var jo internasjonal torgdag, da må det være med en drage fra Asia!

Even mottok prisen, og kuppa showet, supert jobba Even!

 

En del av det flinke styret i VHL, leder Even nr. 3 fra høyre.

Vålerenga Historielag jobber iherdig med å ta vare på bydelens historie. Med en leder som er mer propell enn undertegnede og et styre det virkelig står respekt av, har de fått til utrolig mye flott. En fotosamling på flere tusen bilder er samlet inn, bokutgivelser (Vålerenga – bydel med sjel (utsolgt), Fra Sotahjørnet til Bohemen (om idretten på Vålerenga), og nå sist boken om Kytern – stemmen fra Vålerenga). Det er også gitt ut dvd med både gammelt og nytt fra Vålerenga, intervjuer med både legmann og prest, en unik film av kirkebrannen og mange andre gode biter! Under «butikken» hos Vålerenga Historielag finner man flere produkter som har med bydelen å gjøre. Flere bilder fra overrekkelsen og arrangementet kan ses historielagets nettsider.

Mange tror Vålerenga er bare idrett og Gelius, men det er utrolig mye mer. Mange flotte mennesker, snille unger og flotte hus, og en historie det er vel verdt å ta vare på, Her er det godt å bo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.