Meny Lukk

Hvem tror du at du är?

Gikk du glipp av Who do you think you are (tidligere blogginnlegg fra undertegnede om samme) fra NBC i  høst og vinter? Nå kommer serien på Svensk TV, vi norrbaggar er jo kjente med denne vår første «utenlandske» TV-stasjon….

Jeg syntes serien var artig selvom jeg kanskje skulle ha ønsket mindre reklame og enda mer slektsforskning, men alt-i-alt var det faktisk ganske ok! Noen synes også at det ble litt mye «kjendiseri» – men så lenge kjendisene faktisk var litt med i slektsforskninga – om enn ikke så mye, så var det greit for meg.

Nå altså – svensk tv på tirsdag 14 september. Les mer her hos Sveriges Televisjon. Først ut er Lisa Kudrow.

3 kommentarer

  1. Liv Ofsdal

    Aah! Takk for tipset!! Jeg så jo en sesong av den svenske serien tidligere, pluss den amerikanske da jeg var i Florida i påsken. Får jeg innpass på tittekassa skal jeg ha med meg dette! 🙂

  2. Anonymous

    Kanskje noen kan fremskaffe de amerikanske episodene uten reklame? 😉 BBC er også inne i sin 8 sesong av programmet. Ni program så langt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.