Meny Lukk

Et herlig bilde!

Jeg har i sommer skannet en del gamle familiebilder. Det bildet jeg faktisk falt mest for – var dette, av lillebroren min (som fyller 40 år i januar), mormor Sigrid Myhrer (f. Karlsen) 1904-1986 og farfar Birger Normann (1907-1987). Bildet var tatt en julaften, kanskje i 1976-1977. Farfar døde på julaften i 1987, altså kanskje akkurat på dagen 10 år etter dette bildet ble tatt.

Mormor vokste opp på Hvaler i en stor søskenflokk på 12. Mine oldeforeldre fikk 11 barn sammen, og oldefar hadde en sønn fra sitt første ekteskap. Et av barna døde bare 8-9  år gammel, men resten av ungeflokken vokste opp. Her er det mange etterkommere! Mormor ble gift i 1938 med Reidar Myhrer (1898-1970) fra Myhrer i Frogner (Sørum). Mormor og bestefar bosatte seg på Kløfta. De fikk bare en datter, nemlig min kjære mor!

Farfar vokste opp i Oslo en litt mindre ungeflokk, de var bare 4 søsken. Alle søsknene ble gifte og fikk barn. Ingen store søskenflokker her heller, men det ble da etterkommere der og. Farfar ble gift med Ida Solveig Thorshaug 18. januar 1930. Farfar og farmor bodde stort sett hele sitt ekteskap i Oslo, men de bodde også i Trondheim i noen få år. De fikk 4 barn, blant annet pappan min (som ved et uhell ble født i Trondheim).

Så koselig å se dette bildet, mange minner strømmet på!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.