Meny Lukk

DISserne er fortsatt i Amerika…

For bare noen dager siden skrev jeg om DISserne som raser rundt i Amerika helt uten meg. Nå er det andre som har funnet ut at det finnes to busser fulle av rødkledte norwegians på amerikanske veier i ville vesten!

Torill holder oss oppdatert med bilder hver dag  og det har blitt et av høydepunktene det nå, å se hvordan de har det! Men altså – ikke bare Torill! Men slektsforskernes verdensmester når det gjelder blogging, nemlig Dick Eastman har også fått øynene opp for denne gjengen som fyker rundt. Han har blogget om fenomenet i dag – og du kan lese om det her Dick Eastmans blog. Oppholdet i Hendricks har nok vært turens store høydare,  med privat overnatting og diverse aktiviteter. Torill har lagt ut en del bilder på sin blogg her og neste dag her

Men det er ikke bare på bloggene dette besøket i Hendricks, Minnesota har blitt foreviget, også avisen Independent har tatt tak i saken!. I juli var det oppslag i en annen lokalavis hvor de lette etter adoptivfamilier til våre DISsere på tur!

Arti å følge dere folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.