Meny Lukk

Hvor er dette? Noen som vet? (Noen visste)

På dette bildet ses fra høyre: min tippoldemor Marie Charlotta Dahl (f. Eriksson) f.i Stockholm 10 mai 1855. Carl Edon Theodorsen Thorshaug, f. i Gjerdrum 6. februar 1874, Anna Dahl f. 27. november 1880 i Oslo, disse er tante og onkel, og pleieforeldre til den lille jenta foran Anna, som er min farmor Ida Solveig Thorshaug f. på Strævopbråten i Ski 15. mars 1911. 
Jeg regner med at barna og paret stående nedenfor er noen av farmors onkler og tanter, med barn, det gjenstår å identifisere dem.
Men hvor er bildet tatt? Nede i hjørnet står «Pedersen’s Eftf., Lysaker. Men, hvis familien er dem jeg tror, så bodde ingen av dem på Lysaker, men i Nittedal og på Lørenskog. Nå er det jo ikke sikkert at fotografen var Pedersen, men det ser ut som dette er trykket sammen med rammen streket opp rundt bildet, det ser ut som bildet er profesjonelt limt på bakplaten. Tett og uten luftbobler
Er det noen som kjenner igjen huset? Bildet må være tatt ca 1916-1920 (farmor er altså f. i 1911 og hun er vel 7-10 år på bildet. 
——–
Oppdatering 1 time etterpå: Dette er huset til Anna og Carl Thorshaug, den gang i Skårerveien 2 på Lørenskog. Men – da er jo neste spørsmål, hvem er de andre menneskene jeg ikke har greid å identifisere?

1 kommentar

  1. Robert

    Hei, la inn en link til din blogg på blogglink.no syntes den var så spennende at det er sikker flere der ute som vil lese den. Vil du ikke ha noen link på blogglink.no så gi meg beskjed så skal jeg fjerne den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.