Meny Lukk

Fotoutstilling med Slektsforskerstand!

Da er vi klare i Vålerengen kirke, hvor Historielaget skal ha sin årlige fotoutstilling. LivO og ego skal sitte og forske slekt, og så håper vi at folk kanskje har med seg noen «nøtter» til oss, som vi kan hjelpe til med!

Øverste bildet ser vi Knut Roar, med i styret i Historielaget, som hjelper oss med å sette opp staffeli til slektstavla. LivO under, klar tl å ta i mot hordene i morra!

Kanskje vi får noen nye medlemmer i helgen?

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.