Meny Lukk

Høstens vakreste eventyr!

Høsten i seg selv er vakker. Med farger og klar luft. Lørdagen opprant med nydelige høstfarger, og for en himmel!

Vålerenga Historielag fikk årets kulturpris fra bydel Gamle Oslo. Det er vel fortjent! Årets fotoutstilling viser igjen hvilken jobb de legger ned. I fleng kan nevnes fotobevaring, boklanseringer, kalenderproduksjon, bevaring og framvisning av ting og tang fra hine hårde.

Vålerenga Skoles musikkorps fyller 90 år, de har satt opp en fyldig utstilling med bilder og faner og uniformer. Vålerenga Håndball er i vinden, og de har fått et eget rom. Før og nå-bilder fra Vålerenga, Kalenderen kom fra trykken i går, Kyter’n-boka er for salg, konfirmasjons-utstilling… noe for en hver smak!

Og i kroken sitter altså vi da, DIS-Oslo/Akershus representert ved tyttebærligaen som vanlig!

 Altså noe for en hver smak, og i kroken vår har vi hatt besøk av mange interesserte som både har trengt hjelp til å komme igang, til å komme videre, hjelp i Amerika og hjelp på Grønland. Kjempegøy!

Velkommen tilbake i morra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.