Meny Lukk

Kirkebøker du savner på Digitalarkivets skanna?

Arkivverket har lagt ut en liste over kirkebøker som vi muligens kan savne i det skannede materialet.

«I utgangspunktet skal nå alle mikrofilmede kirkebøker være tilgjengelige gjennom Digitalarkivet. En håndfull kirkebøker er likevel holdt tilbake. Her bringer vi ei liste over disse, inkludert årsaken til at de er holdt tilbake. Løsningen vil være skanning fra original, noe som kan bli aktuelt når statsarkivene høsten 2010 utstyres med egne skannere.»

Når dette vil skje, er vel vanskelig å si. Lista over kirkebøker som må skannes på nytt fra original ligger her

Ved å se her vil du se om det er lagt ut noen kirkebøker siste uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.