Meny Lukk

No more trips to Books-a-Million?

I did it! This is a small step for the humanity. But for me? It is scary! I have decided to stop buying all those books and save a lot of woods. And money! I have always said that I love the paperbook, the paperversion of magazines. And what did I do? Buy my first Kindle! I have a lot of old fashioned books to read yet, but…

This little thing – weighs less than a paperback, and I can even use it out in the sunshine by the pool!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.