Meny Lukk

Norsk Lokalhistorisk institutt – LokalhistorieWiki!

Er du ute etter artikler om et sted, kommune, person eller gjenstand? Har du prøvd Lokalhistorie-wikien?
Den trenger egentlig ikke noe mer beskrivelse, gå inn og sjekk ut dine områder. Kanskje du kan komme med innspill sjøl?  Wikien drives av NLI (Norsk lokalhistorisk institutt. Men, som andre wikier, artikler skrives og bilder lastes opp av frivillige med interesse og kompetanse innen områdene den dekker. Her finner man artikler om både folk og fe, knatter og knøs, hus og hytte, vann og skog, kanskje om din bygd eller by?


Sjekk den ut! 

På forsiden finner man «ukas artikkel» – «smakebiter» og for eksempel Dagens Forsider.

En helt utrolig ressurs, både for personalhistorie og lokalhistorie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.