Meny Lukk

Hvem tror du at du er?

Nå på norsk! Fryd og glede!

Etter flere runder både på engelsk og amerikansk tv, og så et par runder hos naboen i Sverige, var det endelig på tide at vi i Norge får være med! Jeg tror dette vil bli veldig bra, særlig når NRK røper hvilke personer som har fått røttene sine ristet i friluft….

Med en gang jeg så lista over personene som er valgt ut, tenkte jeg at dette må bli bra

Bjarne Brøndbo, Christian Ringnes, Benedicte Adrian, Mari Maurstad, Kåre Willoch, Petter Schjerven
Kristin Krohn Devold og Unni Lindell har stilt seg spørsmålet «hvem er jeg i slekt med, og har historien noe å si for meg som person».

Særlig gleder jeg meg til å se programmene om Unni Lindell og Kåre Willoch. De andre blir også spennende, men særlig disse to står for meg som kanskje ekstra spennende. Jeg har lest alle bøkene til Unni, noen av dem veldig mørke. Er det fra sin bakgrunn hun har dette talentet for dette mørke innen krimlitteraturen? Unni Lindell forteller litt her på NRK sin webside

Unni Lindell med sin svenske bakgrunn, blir særlig spennende, hvordan denne gripes an. Jeg har selv flere svenske oldeforeldre, med noe av den samme fattige backstuga-bakgrunnen som Unni forteller om.’

– Jeg ville finne ut hvor navnet Lindell kommer fra. Jeg visste at det er svensk, men heller ikke mer enn det, forteller forfatteren til NRK.no som begrunnelse på hvorfor hun valgte å delta i programmet «Hvem tror du at du er», som kommer på NRK etter nyttår.

Kåre Willoch er også spennende fordi han er så veldig kjent, seriøs og stram, hva slags hemmeligheter kommer fram her? Spennende!

Jeg gleder meg, kanskje jeg til og med får fulgt med her i USA siden serien sendes og er laget av NRK?!

Bilde fra NRK.no

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.