Meny Lukk

Kindle – og genealogy-books

Rett etter at vi kom hit til USA i november, kjøpte mannen i huset sin etterlengtede Kindle fra Amazon.com . Han synes den er super, og jeg tjuvlånte den for å se om dette var noe jeg kunne tenke meg. Og det kunne jeg. Så jeg bestilte også, og fikk den få dager etterpå. Nå koser jeg meg med den i bekmørke, ute i sola og på verandaen. Skinn i skjermen er ikke noe problem!

For å se forskjell på mannen sin lesedings og min sin lesedings, fant jeg ut at jeg måtte pynte min med frisk grønn skinnbekledning, og siden jeg bruker halve natta på å lese, så var lampe også en fin ting. Nå ser den sånn ut i grønne skinnklær:

Jeg har allerede pløyd gjennom flere bøker, og har faktisk spart inn igjen de 150 dollarene som lesebrettet kostet. Har sikkert også spart ei buske eller to! Vi har mange venner her i USA som er lesende mennesker, og jeg har reklamert så mye for Kindle at det i hvertfall er 3 nye Kindlebrukere her i «bygda». En annen venn har kjøpt B&N sin Nook, som også er fin, men den var forferdelig vanskelig å komme igang med. Med min Kindle hadde jeg nye bøker på plass i løpet av 4 minutter!

Jeg søkte på Amazon.com etter «genealogy» i Kindle-store, og fikk faktisk opp over 800 treff. Det er ikke dårlig! Jeg har kjøpt «How to do Everything Genealogy» og et par andre, men jeg tror nok jeg foreløpig liker å ha disse bøkene i bokhylla mi hjemme i hulen….

Foreløpig er det bare engelskspråklige bøker som kommer for Kindle, siden Amazon holder til kun i USA og England. Kanskje kjøper jeg et lesebrett for norske bøker og? Time will show!

Digitalbok.noer den norske ebok-handelen foreløpig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.