Meny Lukk

Familysearch.org har også mange godbiter!

Familysearch.org er et sted jeg ofte går når jeg trenger hjelp til å finne kirkebok-innføringer i Norge. Det er millioner av indexerte dåps- vielses og begravelsesinnføringer, mange avskrifter fra kirkebøker og mange donerte data. Jeg bruker som sagt dette som hjelp til å finne folk, ikke som «kilde». Alt jeg finner hos Familysearch.org blir dobbeltsjekket i kirkebøkene.

Mange kvier seg for å abonnere på Ancestry.com for å få tilgang til kilder i USA. Familysearch kan faktisk være et godt alternativ. De har store mengder med amerikanske kilder og indexer online, og dette er gratis!

Ved gå inn her:  Amerikanske baser hos Familysearch.org kan du se hva som er tilgjengelig, og husk: her blir det stadig lagt ut baser, så man bør gå innom av og til for å se hva som er nytt.

Det kan være interessant å se hva som er tilgjengelig for Norge også: Norske baser hos Familysearch.org særlig verdt å merke seg her er materiale fra 1875-tellinga som blir registrert via samarbeidsprosjektet DIS-Norge/RHD og Familysearch.org.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.