Meny Lukk

4 x 4 – utfordring fra Greta (igjen)

Greta sender stadig utfordringer, og jeg får jo bare henge meg på…

Fire ting jeg har gjort i dag

 • Vært på Smart-club… og de hadde pusset opp!
 • Jobbet med et par slektsprosjekter som må bli ferdig 
 • Startet storopprydding i hulen så jeg finner igjen ting
 • Sendt en del tilbakemeldinger til Continental om vår hjemreise fra USA

4 ting på min ønskeliste:

 • At Gretas ønske om fred i verden går i oppfyllelse. Nå!
 • At det slutter å snø i Newark, NJ (sekundært at de lærer seg å måke den som kommer ned…)
 • At jeg en vakker dag får sove en hel natt…
 • At tia ikke går så fort når den ikke skal det, bare når den skal det!

4 ting jeg liker dårlig:

 • Folk som dytter handlekurven i ryggen min fordi jeg ikke dytter handlekurven min i ryggen på han foran fordi han ikke dytter… fordi det står en som skal betale i kassa som ikke har et kort som virker… 
 • Folk som juger 
 • Folk som baksnakker andre
 • At NRK ikke gir brukernavn og passord til utenlandsboende snille lisensbetalere, slik at de kan få se programmer via nett de betaler for å se! Dette burde være en smal sak å få til. (hvordan de gjør det blåser jeg i)


4 personer jeg sender utfordringen videre til:   

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.