Meny Lukk

Spennende prosjekter i egen slekt!

Slektstavle….

I 2011 har vi flere merkedager i familien som fortjener ekstra oppmerksomhet.

Min yngste nevø Bjørnar (oppkalt etter farfar som seg hør og bør), skal konfirmeres i mai. Tia flyr noe voldsomt, og det er på unger man ser at det faktisk er mer enn to år siden ting skjedde…. lille Bjørnar er altså fjortis i september! Og han som var så søt når han var liten! I Bjørnars mors-slekt er det rogalendinger i alle ledd, og det er spennende. Både Stavanger by som sådan, men også ut på landet i flere kommuner. Forsand-bøkene er lånt hjem en gang, men de må nok til pers en gang til, (gode bøker også heldigvis). Stavanger-slekta er litt mer trøblete, her er det ren leting og metode-forskning uten bygdebøker og andres hjelp foreløpig som gjelder!

Fire generasjoner Normann:
Oldefar Birger (1907-1987) farfar Carl Bjørn, far Jan Erik og sønn Thomas

Så har vi barnedåp i løpet av våren – jeg er usikker på om vi får vært med på denne, min eldste nevø Thomas og hans nydelige Nina fikk sønnen Ailo i novemger. Ailo skal få vann i lokkene i løpet av våren, han skal døpes i en av kirkene i Nes i Akershus regner jeg med. Hans mors slekt er fra østlandet, jeg har fått en del opplysninger fra henne. Så her blir det nok også en tavle! Thomas er sønn av min eldste bror, og der er jo slekta grei skuring, men han har en mor fra Finnmark som også må inn i tavlen, her har jeg allerede en del opplysninger som bare trenger en verifisering og oppdatering.

og lille Ailo  – som altså er generasjon nr. 5…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.