Meny Lukk

DIS-Øvre Romerike, Liv Laga!

I går var det månedens 1-tirsdag-i-måneden møte på Jessheim bibliotek- hvor DIS-Øvre Romerike og Ullensaker Historielag i samarbeid ønsker medlemmer med slekts-interesse velkommen.

Helt uformelt, intet tema, ikke noe foredrag, men møte mellom mennesker med felles interesse!

Endelig hadde jeg sjøl anledning til å bli med igjen, og det var hyggelig når det plinga i telefonen og Stig Ove meldte ankomst – og ønske om hjelp til å jobbe i Sverige med slekt. Flere andre nye kom oppom og innom, noen helt lysegrønne, noen mellomgrønne og noen som var der for å hjelpe andre til å komme i gang.

Vi fikk parkert Geir med to nykommere, og det så ut til at de fikk all den hjelpa de trengte, de var veldig fornøyde når de gikk. Reidun ble Embla-konsulent, en ny dame trengte hjelp til å finne ut av programvalg. Bodil og jeg fikk sammen med entusiastiske Solveig snakka og DISsa litt, og vi ble enige om en del nye aktiviteter og arrangementer vi kan gjøre for å få ting til å skje!

Alt i alt en super kveld på Jessheim bibliotek – om værgud enda kunne ha holdt tåka vekke!

Ovenfra og ned – Biblioteket er i rad og rekker!

Reidun er ivrig og tegner og forteller om Embla

Vi hjelper hverandre, koselig å se både Stig Ove, Tor og Ole Johannes. Vidar – nr. to fra høyre var ny i går, og han er Gjerdrumgutt!

Geir er god å ha for nybegynnerne, vi satte dem i en krok så de fikk jobbe for se g selv!  

For et flott og hyggelig møte, med god tid til å prate med hverandre både om slekt og forening! Velkommen igjen om 2 uker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.