Meny Lukk

Over 50.000 besøk!

Jeg sier ikke mer jeg – men takk for besøket!

Det var Viggo som var innom på chatten forrigekvelden og ropte «Laila – 50000! » – og da fikk jeg litt hakeslepp. Nå måtte jeg sjekke, og da ser jeg at 40.000 jubileet var 19. august 2010
 
Veldig mange besøk kommer inn fra google, og jeg ser at mange søker f.eks. på gravminner, Oslo Byarkiv, både den norske og den engelske tittelen på Hvem tror du at du er, slektsprogrammer, osv osv osv.. Hyggelige mailer får jeg også av mange av de ukjente besøkerne, med spørsmål eller tillegg. Noen finner at jeg omtaler felles slekt også, og det er supermoro!

Jeg merker også at jeg har mange faste besøkende, for når jeg er ute i slektsverden får jeg stadig beskjed om folk som følger bloggen min. Også venner som egentlig ikke er interessert i slekt, men lurer på hva vi driver med, og hvor vi er. Så koselig!

Igjen, Takk for besøket, neste gang skal du få en kaffekopp! Og legger du igjen en hilsen er det også veldig koselig, da vet jeg at du har vært innom!

3 kommentarer

  1. Anita

    Ah – en flott slektsgranskningsblogg! Fant den tilfeldig på nettet og ble sittende og lese. Har drevet sporadisk med slekta mi i ganske mange år og det er så spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.