Meny Lukk

Koffertmodus igjen…

Da er vår 3 ukers skiferie i Norge over, og nesa skal igjen vendes vestover. Det ble mer enn nok vinterland på oss, faktisk litt i overkant festlig. Har forresten ikke satt føttene i en skisko heller bare for å ha sagt det. Men – det har vært utrolig kos å være hjemme, fikk hilst på flesteparten av østlands-familien, Rogalands-delen får vi ta til våren!

Så nå er det altså vestover, Florida venter på oss, sola er hengt opp har jeg hørt, og det har blitt godt og varmt etter en barsk vinter. Og – jeg vet at plaskedammen og baderingen min er klar….

Jeg skal riktignok videre vestover allerede etter et par dager, for å møte Torill i Salt Lake City. Det blir utrolig moro, det er tross alt litt «Mekka» for oss slektsforskere. Kanskje jeg finner ut litt mer om besteforeldrene til manden i huset?  Det blir uansett spennende, og vi skal møte en gjeng med norsk-amerikanere og lose dem inn i de norske kirkebøker og ut gjennom folketellingene.

Så den neste uka blir alstå kun i Slektsforskningens tegn, og så får manden seile sin egen sjø 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.