Meny Lukk

Da er jeg klar for Salt Lake City!

Torill er allerede på plass, og deltakerne fra Bygdelagene i USA (16-18 stykker i tallet) er også på plass. De har startet på sitt program, som består av både foredrag og leksjoner om slektsforskningens irrganger og gleder. Jeg skal bare være hjertelig til stede, hjelpe til og kaste ball med Torill når hun trenger noen å kaste ball med.

Det er kanskje litt usmart å reise fra snøfonnene i Norge hit til deilige grønne plener og fuglekvitter, 25 varme grader og gubben, til fordel for enda mer snø og kulde… men på den annen side… det er greit at det ikke er så fint vær i Salt Lake, vi skal jo være innendørs stort sett hele tiden!

Jeg håper også på å få brukt litt tid til å forske på gubbens slekt i Tyskland/Danmark, de har jo kilder for hele verden der i slektssenteret. Håper det er lov å bruke kameraet innendørs…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.