Meny Lukk

Genealogy tip of the day

Genealogy Tip of the Day  is written by Michael John Neill, nationally know genealogical researcher, writer and lecturer. He also writes a weekly newsletter, Casefile Clues that covers a variety of genealogy how to topics. Every week Casefile Clues brings you one or more on sources, methodology, studies of cases, source citations, and a lot of other genealogy topics.

In the Genealogy Tip of the Day you’ll find some great tips and suggestions, Have a look and enjoy. Actually many of the tips goes where ever you are in the world doing genealogy research, but of course, some also only goes for the US research.

Some of the tips are like «of course – I knew that» – some are more «aaah yeah I will try that one».

I will put it on my blog-roll so I remember to go in there every day.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.