Meny Lukk

Møte med gamle kjente og nye bekjente…

Torill holder foredrag tirsdag kveld

Etter en helt kjempekjedelig flytur (og det er jo bra) – har jeg altså ankommet Salt Lake City. Med egen privatsjåfør (dvs shuttlebus uten andre passasjerer enn meg sjøl) ankom jeg hotell Plaza med stil, og fikk sjekket inn, pakket ut og så ned for å møte Torill på JB på hjørnet.

Salt Lake ligger vakkert til mellom en masse fjell, og med vakre kirkebygg og andre store monumentale bygninger. Rett bak hotellet vårt ligger Slektssenteret – og dette gleder jeg meg til å utforske nærmere de neste dagene! Dette skal bli moro!

Akkurat nå holder Torill foredrag om DIS-Norge, (på engelsk) – og hun er flink 😀

Ca 20 mennesker er på plass i computer-laben, og til og med kjente har funnet veien! Kanskje VidarH leser bloggen min: Priscilla er her, Vidar!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.