Meny Lukk

Jeg er her!

Torill har tatt bilde av meg foran hovedinngangen til Family History Library. Og for et bibliotek!
 Først fikk jeg en velkomst av en annen verden, og ble loset inn i et lite rom for å se film. Jeg fikk «newbie»-sticker (se bilde hos Torill) – og en fin blyant med «Familysearch» trykket på. (Jeg må innrømme at jeg vel har 2-3 stk liggende i sekken nå…

Newbie-skiltet mitt….
 Dagen har gått med til å hjelpe damene (flest av dem) med diverse «brickwalls» – og noen brickwalls ble bare høyere og tykkere etter som vi lette… vi får håpe de finner noe etter hvert!
Avd. B1 – international – har bøker fra hele Europa, Asia, Oceania og et par andre  deler av verden, og her er det mye bøker!

Norge…
Norge….
Norge…
Sverige og Finland…
Litt annet av Europa til høyre…

Asia… med noen nydelige bøker med silkeinnbinding….
Torill er veldig fornøyd med dagen, og vi har løst et par monstrøse gåter, noe vi er veldig stolte av!
Lunsjen spiste vi i kantinen til LDS, billig (jeg spiste en nydelig lunsj for 5 dollar) og jeg ble mett og glad.
I kjelleren på bygningen i midten var kantinen… (med 3 etasjer parkeringshus under selvagt)
The Temple – nydelig byggverk med nydelig blå himmel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.