Meny Lukk

Å dra over bekken etter vann? Eller.. dammen etter norsk info?

I dag har jeg brukt mye av tiden på kos med egen slektsforskning. Og – det er jo nesten flaut å si at mesteparten av det jeg har jobba med, er faktisk norsk slekt.

Marilyn, vice-president i Bygdelagenes fellesråd – en utrolig søt og hyggelig
spretten dame, og min kjære Toshiba (Marilyn bak)

Jeg prøvde å se litt på gubbens tysk-danske slekt, men det må jeg se mer på i morra, der må jeg ha «eksperthjelp» fra de som sitter i skranken. Jeg har knekt koden på hvordan jeg finner fram i Library Catalog, selvom jeg ikke alltid skjønner helt resultatene av søkene jeg gjør. Men, med alle de hjelpsomme sjeler som er her i biblioteket, så er det ikke vanskelig å få hjelp til å forstå den koden man har knukket!

Torill og jeg satt på bakerste benk og bølla. Her representert ved meg.

Etter dagens dont i biblioteket var det foredrag om Familysearch Community Tools, noe jeg skal gå dypere inn i – og skrive et par artikler om. Utrolig mye bra, og utrolig mye som må forbedres. Men – jeg lar meg gjerne og lett imponere, LDS er langt framme når det gjelder å jobbe fram nye verktøy for oss slektsgale!

Etter slektsforskning og faglig påfyll, ble det tatt klassebilde i dertil egnede lokaler med flott og passende bakgrunn.

Hele delegasjonen – og alle har en Ole Olsen i slektstreet!

Utsikt fra Joseph Smith Building 

Torill og jeg gikk så ut for å finne mat som ikke var frityrstekt eller levert med Freedom Fries, og det fant vi på The Market Grill. Nydelig sjømat og god vin, et skikkelig fruemåltid ble det!

Utrolig mye flott kunst for almuen at besiktige, her representert ved en Dragonfly.

Alt har en ende, og i morgen reiser Torill hjem til steinrøysa. Regner med at hun har et lett snev av hjemlengsel etter 10 døgn på hotell, jeg blir en dag til, før jeg reiser tilbake til Engleskogen og mannen i heimen.

Fortsettelse følger.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.