Meny Lukk

Siste dag i Salt Lake City!

 Siste dag av en utrolig trivelig og givende kort uke er nå over, og Torill er godt plassert på flymaskinen fra Chicago til København. Regner med at hun blogger om det når hun kommer ned på landejorda igjen!
Dagen startet med fruekost i JB-restauranten (som vanlig) – og Torill og jeg fikk selskap av en lokal herremann, det var hyggelig å møte Steve, som jeg hjalp med Gjerdrum-slekts i 2001!
Jeg fant ut at det var på sin plass å stille i tyttebær-trøye (DIS-tur 2010) som har på ryggen: 
«Genealogy is fun, you solve one problem and create 2 more!»
Et fornøyd tyttebær, og legg merke til cooleren på vannflaska! Takk for gaven, Torill!
Lenora er ett av 10 nye medlemmer vi fikk til DIS-Norge denne uka! Utrolig men sant! Her legger hun siste hånd på betalingsverket…
Etter en lang dag i biblioteket med egen slektsforskning og med å hjelpe til med oversetting og tyding, gikk vi over i Joseph Smith Building for å spise «middag». I underetasjen er det også et FamilySearch Center med mulighet for å sitte og bedrive slektsforskning. Her satt en mann og indexerte, se bildet under. Det han jobbet med ble vist på den enorme flatskjermen vi så. Og – legg merke til det gule skiltet til venstre! 

 

Do not feed the Indexer

En nydelig utsikt over tempelet fra 10ende etasje i dag også!

For å holde kostnadene nede, spiste vi i et konferanserom i JSB-bygningen, det var helt greit.

Jeg spiste en ganske smal middag…

16 personer var til stede…

Utsikt ved bordet

Mannen i beige genser er Hartvig fra Norge – som har bodd i USA i 50 år

Lusekoftene var representert

de er stolte av koftene sine!

Bursdagsbarnet Elaine hadde med kake «Alt for Norge» og vi sang «Gratulerer med da’n» for henne. En nyyydelig gulrotkake ut av en annen verden.

Noen greide ikke å la være å bedrive slektsforskning selv når vi hørte på foredrag…. (bakerste benk er vel alltid ulydig?
 Og – Steve hadde med en flaske rv til meg som takk for hjelpen for 10 år siden! Det var greier det, i denne ganske tørre byen 😀
Kanskje vi ses neste år?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.