Meny Lukk

Norsk Slektshistorisk Forening i ny og moderne drakt!Gratulerer med dagen, NSF! 

http://www.genealogi.no

Dette skal bli spennende å følge med på! Brukernavn og passord er mottatt, bilde er lagt inn i profilen….

Noen små barensykdommer (som f.eks. at siden ikke er helt perfekt i Firefoxen min kommer seg nok snart) –

Og så synes jeg at ordet «Glossary» på framsida bør endres til noe godt og norsk, «Glossary» er ikke et standard navn på noen nettsider, hva med Innholdsfortegnelse/Ordliste/Stikkord/Register… you name it. Men ikke «Glossary» 

Det skal bli spennende å se hva framtida bringer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.