Meny Lukk

Ny genealogy-søkemotor – mocavo.com er lansert !

Jeg leste kjapt om denne i et innlegg hos Dick Easman i kveld, og måtte prøve!

Dick har testet motoren, og kan fortelle mye i sakens anledning.

Jeg kastet inn 2 søk, Thekla Thurell – fikk 100% treff  og mannen Georg Thurell. 100% på han og! Thekla fikk jeg treff på hos GreenWood cemetery i Brooklyn, NY, og Georg Thurell kom seilende over fra Christiania  og inn til Ellis Island. – Dette kan være «the tool» man virkelig kan dra nytte av.

Les mer hos Dick Eastman for testresultater, jeg kommer tilbake med mer når jeg har fått litt mer tid til å sjekke den ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.