Meny Lukk

Har du slekt fra Hurdal?

I mange år har Thor Trapnes dataregistrert kirkebøkene fra Hurdal. Og for en jobb han har gjort! Han har benyttet standarden 4G og programmet BD87.

Materialet er nå lagt ut på Digitalarkivet – dvs i Digitalpensjonatet.  Gratulerer, dere som har slekt i Hurdal!

Her er Thor sitt rom på Digitalapensjonatet. Materialet hans vil også bli lenket inn i DIS-Norges genealogiske ressurser.

Det er også en annen ivrig registrator som har transkribert Hurdal-materiale, og det er Jahn Thomas Lind.
Her er Jahn Thomas’ rom på Digitalpensjonatet. Jahn Thomas har også dataregistrert en del annet materiale, blant annet Nannestad og Øystese.

Disse registreringene fra Jahn Thomas og Thor utfyller hverandre.  Husk å sjekke originalene for å være sikker på at det som er registrert er korrekt.

Utrolig bra jobba! 😀

1 kommentar

  1. Magnus Svenstad

    Har problem med å finne foreldrene til Marie Kristoffersd. f.ca.1812 i Eidsvoll d.22.11.1872. Marie hadde ett uækte barn med Guldbrand Alvsen Habberstad. Anne Marie f.ca.1833 d.27.4.1910 i Gåta u/Molstad Brandbu. Anne Marie vart gift 19.4.1863 i Eidsvoll kirke med Martin Fredriksen Bjørknæsmoen f.30.1.1843. Det er mine tippoldeforeldre.
    Oldeforeldre mine: Kristian Martinsen og Julie Andriasd. Røsåsen
    Besteforeldre Anna Mathilde Kristiansd. og Ole Simensen f.i Brandbu Dei bosatte seg i Bagn i Valdres.
    Mvh. Magnus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.