Meny Lukk

Statue of Liberty Barbie doll…

Jeg har et par nydelige grandtantejenter som kommer til å få ny Barbiedukke om en måneds tid…

Denne dukket opp i døra i dag! 🙂 Så får vi se om vi greier å fortelle småpikene hva denne statuen betød i den store sammenhengen… om et par års tid eller noe… vet også at jeg må på Walmart og kjøpe noe mer hverdags-aktig til dem, de kan jo ikke vandre rundt i irra kobberfarga lang kjole til hverdags må vite… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.