Meny Lukk

Skriverstuen har igjen levert slektstavle….

Da har en ny slektstavle forlatt Skriverstuen i Holmestrand, og har blitt med i kufjert sammen med romeriksbunad over fjellet til Stavanger. Den har ikke fått noen fin ramme, da det er vanskelig å dra med på flymaskin, men jeg regner med at det kan bli korresksjoner av lokal-kjenskapsart, og at dette kanskje blir mer for en «kladd» å regne. Vi får se hva lillebrors svigerser sier!

Det er familien til min svigerinne Tone fra Rogaland, med en avstikker til Agderfylker og Hordaland som er utredet, om enn kun i rette linjer. Kanskje jeg får tid til å gjøre mer med den senere, det er mye fine bygdebøker fra områdene!

Det skal bli koselig å se hele familien i morgen, først konfirmasjon i Hommersåk kirke, så festligheter i leide lokaler med deilige mater etterpå! Kjempegreier!

Gratulerer med dagen og lykke til med fremtiden Bjørnar, du er en kjekk ung mann, og får nok til å få drømmer og planer til å gå i oppfyllelse!

Bilder av tante m/konfirmant kommer nok senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.