Meny Lukk

Blogger har rota bort innlegget mitt :(

I går laget jeg et langt blog-innlegg med bilder, innarbeidede lenker, og fortellingen om et fantastisk teaterstykke vi var på i går.

Etter en stund kom denne meldinga…. (jeg hadde lagret – og fått publisert)

Så i dag morges ser jeg…

Men…. mitt blogginnlegg kom aldri tilbake! Så jeg får se om jeg lager et nytt – eller kanskje jeg finner på noe helt annet? Takk blogger for at dere gjør meg så varm og god inni meg… hrmf.

Ser nå – lørdag 14. mai – at innlegget er på plass igjen. Rotekopper!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.