Meny Lukk

Matpakke og pc på tur!

Da er atter kofferten pakket – det kan se ut som kofferter er en del av interiøret i vårt ringe hjem her på Enga… utenom klær og det vanlige er også pcn med (den inngår forsåvidt i det «vanlige» – og så har vi med matpakke og termos med kaffe. Det er jo vakkert vær, og vi finner sikkert en fin plass vi kan spise litt lett lunsj….

Denne gangen skal Liv og jeg på tur uten menner, og jeg tror i hvertfall at gubben i huset her gleder seg litt til noen dager frue-fri. Vi er jo sammen ca 24 timer i døgnet stort sett….

Turen har utspring i et oppdrag jeg har fra USA, hvor klienten er tippoldebarn av familie på Vågå. Hun ønsket først å få bekreftelser på flere konkrete slektslinjer, datoer på hendelser, emigrasjon osv, og neste fase av oppdraget er nå å finne nålevende som kan ha bilder av slektningene.

Jeg har funnet nålevende, bosatt på Vågå, og har avtale med dem om å møtes. Dette kommer jeg sikkert tilbake til senere. Flere andre stopp for bildetaking og annet er også planlagt. Så får vi se om klienten blir fornøyd! Så vi tar turen, både som en frue-tur for ren skjær kos, og altså litt oppdrags-tur, og vi skal innom biblioteker og arkiver på veien. Så får vi se om vi får anledning til å dra innom Gardsbutikken på Valbjør, jeg har fått bestilling på Ekte Gjeitost!

Detaljer og historier fra turen vil helt sikkert komme både her og i Livs digitale verden….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.