Meny Lukk

Skanna manntall for Aker lagt ut på nett!

Jeg har skrevet om Oslo Byarkiv og alle deres hyllemetre med godsaker for oss som har slekt i tigerstaden og dens omkringliggende bondeland.

Eksempel: Grønland 1834

 Nå har de gjort det igjen, nemlig tenkt på oss slektsforskere (og andre som måtte være interessert i disse vakre gamle gulnede ark med snirklete håndskrift).

For Aker er det nemlig bevart flere tellinger fra 1832 og fram til 1845. For enkelte år skal det være nesten komplette tellinger. For å finne enkelt fram i roder osv, bør man lese Leif Thingsrud (nå på Riksarkivet) sin eminente artikkel om Grenser i Aker..

Les mer, og finn tellingene her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.